На Львівщині попрощаються із п'ятьма захисниками

08.01.2024 10:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Олександр Сукневич, Іван Качор, Ігор Цибаняк та Іван Левко загинули у бою з військами РФ. Андрій Мудрик — після тривалого лікування.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Олександр Сукневич — львів’янин. Після завершення навчання чоловік проходив військову службу у Яворові та Рівному, проте згодом його звільнили за станом здоров’я. З початком повномасштабного вторгнення РФ військовий увійшов до лав 42 окремої механізованої бригади. Захисник виконував бойові завдання на східному напрямку. У Олександра Сукневича залишилися бабуся з дідусем, батьки, двоє братів, тітка, двоюрідна сестра та племінник.

null
Фото Суспільне

Іван Качор — родом із Самбора. Чоловік був стрільцем-санітаром гірсько-штурмового відділення військової частини А3892. Військовослужбовець загинув 26 грудня 2023 року в Бахмутському районі Донецької області під час виконання бойового завдання.

null
Фото Суспільне

Андрій Мудрик — мешканець Самбора. Захисник був заступником командира аеромобільного батальйону військової частини А4355. Він брав участь у бойових діях з 2016 року. Помер після тривалого лікування.

null
Фото Суспільне
 
Ігор Цибаняк — житель села Бережниця Ралівської громади. Чоловік був стрільцем-помічником гранатометника. Загинув 1 січня 2024 року біля населеного пункту Богданівка Донецької області.
 
null
Фото Суспільне
 
Іван Левко — мешканець села Поріччя Яворівського району. Військовий загинув 1 жовтня в районі Білогірки Херсонської області під час виконання бойового завдання. Захисник до цього часу вважався зниклим безвісти. Після проведення процедури ідентифікації підтвердили його загибель.
null
Фото Суспільне
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews