Біля Львова сталася стрілянина за участі неповнолітніх. Підозрюваних затримали

08.01.2024 19:12   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Санкція статті передбачає покарання – накладення штрафу від 3-ох до 7-ми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У неділю, 7-го січня, під час моніторингу соціальних мереж поліцейські Львівщини виявили відеоролик, у якому молоді хлопці поводилися зухвало, при цьому один із них здійснив декілька пострілів у повітря.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

«Під час перевірки, яку провели працівники Львівського районного управління поліції №1, встановили, що подія сталася у Винниках. Також встановлені особи учасників – ними виявилися місцеві мешканці: один віком 19 років і двоє 16-річних», – сказано в повідомленні.

Щодо старшого з учасників, який здійснив постріли з, імовірно, стартового пістолета, правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею «Дрібне хуліганство» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає покарання – накладення штрафу від 3-ох до 7-ми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на термін від 40-ка до 60-ти годин, або виправні роботи на термін від 1-го до 2-ох місяців із відрахуванням 20-ти відсотків заробітку або адміністративний арешт на термін до 15-ти діб.

З двома його неповнолітніми товаришами правоохоронці провели профілактичні бесіди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews