У Львові двоє чоловіків вбили пенсіонерку

08.01.2024 19:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жінку побачили перехожі та викликали «швидку», однак урятувати її не вдалося, пенсіонерка померла в лікарні.

Двоє мешканців Закарпаття напали та вбили 78-річну жінку. Один із них побив пенсіонерку металевою арматурою, після чого у неї відібрали сумку з продуктами та гроші. Жінка померла в лікарні. Тепер убивці постануть перед судом у Львові.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що ввечері 9-го жовтня 2023-го року в парковій зоні на вулиці Під Голоском у Львові двоє чоловіків напали на пенсіонерку, яка поверталася з дачі додому. Тоді один із нападників, за даними поліції, завдав їй численних ударів металевою арматурою по голові. Через це жінка знепритомніла.

Після цього чоловіки відібрали у пенсіонерки сумку з продуктами, 700 гривень і втекли. За ці гроші вони купили алкоголь. Згодом жінку побачили перехожі та викликали «швидку», однак урятувати її не вдалося. Пенсіонерка померла в лікарні.

Завдяки камерам спостереження вдалося встановити особи нападників. Ними виявились 30-річний і 43-річний мешканці Закарпаття.

Правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду. Двох спільників судитимуть за фактом розбою, а одному з них — 30-річному чоловікові, крім того, інкримінували вбивство з корисливих мотивів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews