У сім’ї Гринкевичів відреагували на корупційний скандал

10.01.2024 10:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Син львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича - Роман вперше відреагував на розголос з приводу можливої протиправної діяльності його батька щодо закупівель Міністерства оборони.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram, пише "Еспресо.Захід".

За його словами, діяльність його родини відбувалась в умовах чинного законодавства і скандал замовний.

"Ми впевнені, що наша діяльність відбувалася в умовах чинного законодавства. Виправдовуватися, лити бруд, шукати компромат або його створювати точно не будемо! Ми точно знаємо, хто зацікавлений в цьому скандалі, його безпосередніх замовників та вигодонабувачів. Ми переконані, що правоохоронці усіх рівнів і безпосередньо в МО розберуться у всьому, користуючись офіційними даними", - зазначив Роман Гринкевич, додавши, що тікати за кордон вони не планують.

null
скріншот

Львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали працівники ДБР за спробу дати хабар в $500 тис. одному із керівників Бюро. Річ у тім, що компанії, зареєстровані на членів сім'ї Гринкевича, підозрюють в махінаціях з закупівлями для Міністерства оборони на 1,5 мільярда гривень.

Читайте також

Згодом стало відомо, що пов’язані з Гринкевичем компанії постачали Міноборони бронежилети й шоломи за завищеними цінами. 

Варто відзначити, що голова Львівської ОВА відмежувався від імовірних протиправних дій бізнесмена.

Читайте також

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews