47-річна жінка ножем вбила 71-річного співмешканця у квартирі у Львові

10.01.2024 14:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Між парою виник раптовий конфлікт.

У Львові поліція затримала 47-річну жінку за підозрою у вбивстві співмешканця. За даними правоохоронців, львів’янка вдарила ножем у груди 71-річного співмешканця, попри старання лікарів чоловік помер у реанімації, повідомила пресслужба поліції у середу, 10 січня.

Як встановили слідчі в одній із квартир на вул. Угорській пізно ввечері понеділка, 8 січня, між 47-річною жінкою та її 71-річним співмешканцем виникла сварка. Жінка схопила ніж і вдарила ним чоловіка у груди. У важкому стані львів’янина госпіталізували, проте через день він помер у лікарні. Саме від медиків до правоохоронців надійшло повідомлення, що реанімації помер чоловік, якого госпіталізували із колото-різаною раною грудей.

Підозрювану уже затримали, за умисне вбивство жінці загрожує до 15 років ув’язнення. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews