Квартири, елітні автомобілі, зброю: АРМА назвало знайдені в Гринкевичів активи

11.01.2024 19:59   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів показало перелік розшуканих активів львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого підозрюють у дачі хабара слідчому ДБР, та його родичів.

Повідомляє пресслужба АРМА

Зазначається, що агентство на запит ДБР розшукало елітну нерухомість, топавтомобілі та зброю.

За словами заступника голови АРМА Павла Великоречаніна, Нацагентство встановило наявність у фігурантів банківських рахунків у понад 8 установ. Тож АРМА ініціювало заходи з отримання інформації про наявність коштів та операцій на рахунках.

Вказано, що отримані дані орган у надзвичайно короткий термін та у повному обсязі спрямував до ДБР для арешту активів та їх майбутньої можливої конфіскації.

Вдень 11 січня Державне бюро розслідувань повідомило, що в межах розслідування за фактом здійснення поставок товарів для потреб МОУ, було проведено обшуки за адресами проживання та роботи львівського бізнесмена, за адресами проживання директорів та офісів і підконтрольних йому компаній.

"Для забезпечення відшкодування спричинених збитків, було накладено арешти на нерухоме майно, транспортні засоби преміумкласу, які перебувають у власності сім’ї бізнесмена, а також на майно та рахунки підконтрольних йому компаній", – йшлося у повідомленні Бюро.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews