Львів'янам, які підпишуть контракт з ДШВ чи морською піхотою, виплатять по 50 тисяч гривень

12.01.2024 11:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

З бюджету Львова виділять по 50 тисяч гривень кожному мешканцю, який вирішить підписати контракт з військовими частинами Десантно-штурмових військ та морської піхоти.

Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, таке рішення ухвалили на виконкомі. Там були присутні представники Міністерства оборони.

"50 тисяч гривень від громади Львова кожному, хто вирішив підписати контракт із військовими частинами Десантно-штурмових військ та морською піхотою. Нехай це буде додатковою мотивацією та підтримкою для наших хлопців та дівчат, які вирішили стати на захист України", — каже міський голова.

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, рішення стосується саме тих людей, які підписуватимуть контракт від сьогодні, 12 січня. Ця допомога буде одноразовою.

Крім того, її виплачуватимуть не тільки тим, хто прописаний у Львові, але й тим, хто переїхав до Львова і підпише тут контракт.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews