Фонд Козицького передав чергові дрони для ЗСУ

12.01.2024 12:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Військовослужбовці 67 ОмБр ДУК отримають безпілотники для виконання бойових завдань на фронті.

Про це повідомила Уляна Кузик, волонтерка та громадська діячка, засновниця Благодійної організації «Благодійний фонд Кузик Уляни».

“Щиро дякуємо за дрони благодійній організації ”Ми і світ. Благодійний Фонд Козицького” та ГО  “Форпост Львів”  Олега Радика за фпв дрони“, – розповіла Кузик.

Волонтерка зазначила, що 10 FPV-дронів та комплектуючі до них вже сьогодні, 11 січня, поїдуть для виконання бойових завдань до українських захисників з 67 ОмБр ДУК.

Читайте також

На Львівщині шукають виробників дронів

“Дякуємо, що не залишаєтесь осторонь і допомагаєте нашим бійцям. Ця допомога і правду неоціненна, адже завдяки їм хлопці зможуть ефективно виконувати свої задачі. На жаль, техніка хоч і важлива та необхідна, але це розхідний матеріал і їх достатньо не буває.

Тож працюємо далі. Тільки спільно і разом ми сила, тільки гуртом ми зможемо допомогти нашим Героям знищити ворога!” – підсумвала Кузик.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews