На Львівщині викрили прикарпатця, підозрюваного у вивезенні військовозобов'язаних за кордон

12.01.2024 17:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівські прикордонники разом із правоохоронцями викрили жителя Прикарпаття, якого підозрюють у допомозі з перетином кордону чоловікам призовного віку. За даними правоохоронців, чоловік діяв разом зі спільниками.

Про це повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Правоохоронці з'ясували, що особи укладали із чоловіками призовного віку, які зверталися до них, фіктивні договори про працевлаштування. Далі відомості про псевдоводіїв вносились до системи "Шлях". Після цього 24-річний мешканець Івано-Франківської області перевозив чоловіків через державний кордон.

Під час обшуку поліцейські вилучили мобільні телефони, чорнові записи, фіктивні документи на працевлаштування й банківські картки. Прикарпатцеві повідомили про підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон.

Санкція статті — позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере чоловікові запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews