У Львові вчергове пікетували Садового проти некритичних витрат

13.01.2024 16:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні у Львові знову було шумно – кілька десятків волонтерів вчергове прийшли під вікна Андрія Садового вимагати зупинити витрачати кошти громади на непотрібні забаганки.

Присутні волонтери, активісти та родичі захисників перерахували ряд закупівель ЛМР, на котрі зараз витрачаються сотні тисяч й мільйони гривень – особливо дісталось “Львівавтодору” – в той час коли на фронті захисники страждають від погодніх умов та потребують зброї для знищення ворога. На жаль, єдиним “АндрійІвановичем”, котрий вислухав справедливі вимоги був картонний, котрого принесли самі мітингарі – живий очільник Львова місяцями ховається від представників громади і продовжує робити вигляд, начебто все гаразд.

Але не він один такий в міськраді – учасники акції також звертались до заступника мера, Андрія Москаленка, котрий отримує зарплату по 170 тис грн в умовах війни і ще й умудряється публічно розповідати, начебто виходив до мітингуючих не раз і все “пояснював” – що неправда.

Учасники акції також піддали критиці й інші органи влади – центральні та обласні – за недоцільні витрати бюджету в умовах війни.

Оскільки сьогодні, як і завжди, представники ЛМР їх проігнорували, мітинги “Гроші на ЗСУ” під вікнами Ратуші триватимуть й далі – допоки міські чиновники не повернуться обличчям до громадян та наших захисників на фронті.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews