Польські перевізники завершили блокаду перед ПП Краківець та Рава-Руська

16.01.2024 20:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 16 січня, польські перевізники завершили блокаду пунктів пропуску "Краківець-Корчова" та "Рава-Руська-Гребенне". Рух вантажівок вже відновили. Протести тривали з 6 листопада.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Держприкордонслужби України.

"Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у обох напрямках здійснюється в звичайному режимі. Прикордонники спільно з працівниками контрольних служб працюють, аби забезпечити пропуск максимальної кількості вантажівок", — йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, станом на 17:19 на в’їзд в Україну перед цими пунктами пропуску очікують майже 700 вантажівок. Водіїв просять врахувати цю інформацію, плануючи поїздки.

Раніше польські перевізники заявили, що досягли угоди щодо "певних умов" з урядом Республіки Польща. Представник польської партії "Конфедерація" Рафал Меклер, який є одним з організаторів протесту, повідомив, що блокаду відновлять у березні, якщо не вдасться знайти спільне рішення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews