Сина скандального львівського бізнесмена Гринкевича — Романа — оголосили у розшук

18.01.2024 19:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Шукають відучора, але запевняють, що кордон не перетинав.

Станом на сьогодні, 18 січня, невідомо, де перебуває Роман Гринкевич — син львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, якому повідомили про підозру за статтями про шахрайство та створення злочинної організації у справі про збитки державному бюджету через неякісні закупівлі для Міноборони. Про це сказала радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап'ян в ефірі телемарафону. 

«Вчора ми повідомляли про ряд невідкладних обшуків, щоб знайти і затримати членів цього злочинного угруповання, в тому числі сина львівського бізнесмена. На жаль, мушу констатувати, що його поки не знайшли. Але підозра у шахрайстві та участі в злочинні організації йому оголошена в установленому законом порядку. Його оголошено в розшук. Якщо вам відомо про його місце перебування повідомляйте правоохоронним органам. Офіційно — кордон він не перетинав», — повідомила Сап'ян.

Читайте також

У сім’ї Гринкевичів відреагували на корупційний скандал
Мільярд збитків державі та золотий вагон: що відомо про затриманого бізнесмена Гринкевича і його родину
Максим Козицький прояснив «співпрацю Львівської військової адміністрації з бізнесом Гринкевича»
 

Вчора, 17 січня у справі Гринкевича затримали ще трьох людей — двох директорів фірм, які виконували замовлення для Міноборони, та ще одну довірену особу. Сам Ігор Гринкевич зараз перебуває в СІЗО.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews