Львів’яни вкотре пікетують Садового через некритичні витрати

20.01.2024 16:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні у Львові вчергове пройшла акція “Гроші на ЗСУ”. Під стінами Львівської міської ради зібралось кілька десятків волонтерів та небайдужих містян.

За словами однієї з учасниць акції, волонтери з’ясували, що місто має можливість здійснювати закупівлі озброєння для військових. Однак влада понад рік стверджує протилежне, пише "Бомок".

«Ми вимагаємо, щоб фінансування зараз збільшили та скоротили недоцільні витрати, які є у період війни. Це, наприклад, – бруківка, ремонти фасадів, будівництво непотрібних об’єктів», – зазначила мітингувальниця.

На питання чи реагує влада на вимоги протестувальників, небайдужі львів’яни відповіли, що провели ряд зустрічей і напрацювань з бюджетною комісією стосовно блокування закупівель. Утім, поки результату немає.

Учасники акції вкотре наголошували на потребах наших захисників і захисниць та закликали владу міста прийняти норму, згідно з якою 20% бюджету буде витрачатись на підтримку ЗСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews