Найкращий двірник Львова повернувся із мандрівки Європою

21.01.2024 21:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Богдан Єсип — переможець конкурсу "Найкращий двірник Львова — 2023". Він повернувся зі мандрівки Європою, яка була призом за перше місце. Богдан із донькою вперше в житті побували за кордоном.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Богдан Єсип 13 років працює двірником у Львові. Живе за містом, у селі Горбачі й щодня прокидається о пів на шосту ранку, аби електричкою приїхати на роботу. Чоловік прибирає територію довкола Палацу Потоцьких.

"Пильную роботу, щоб була чистота і порядок, щоб люди мене хвалили. Люди йдуть по дорозі, здоровкаються, дякують, що тут прибираю, пильную", — каже Богдан Єсип.

Богдан Єсип став найкращим двірником Львова у 2023 році. Такий конкурс щороку організовує львівська мерія. Чоловік виграв подорож до Європи, куди поїхав разом із донькою Марією. Для обох це була перша поїздка за кордон.

"Я був у Празі, я був у Будапешті, був у Відні, Австрія. Ходили по Празі, робили знимки, фотографували, цікаве місто. Я дякую, що я перший раз поїхав за кордон, дуже цікаво, піца, екскурсії. Я з дочкою ходив по місту, люди слухали нашу розмову, то чеська й українська дуже подібна мова. Як чули, то до нас говорили: "Слава Україні", відповідали "Героям Слава", — розповідає Богдан.

Цьогоріч у Львові знову оголосять конкурс на визначення найкращого двірника. Вп’яте у Львові відзначатимуть двірників, яких запропонують і за яких проголосують жителі міста.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews