Маркевич із командою Карпат дуже знервовані через заборону виїзду за кордон

23.01.2024 18:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

ФК вже проплатив авіаквитки на 9 лютого до Валенсії і забронював готель.

Про це повідомляє “football24.ua”.

“На жаль, з цим поки що – невизначеність. Досі немає конкретики. На регіональному рівні всі підтримують наше бажання виступити на турнірах в Іспанії (лютий), Туреччині (березень), а от профільне Mіністерство зволікає з наданням дозволу виїзду за кордон. Хоча ми надали всі необхідні документи, які підтверджують нашу участь в міжнародних турнірах, зокрема, в Іспанії повинні зіграти з норвезьким Согндалом, естонською Левадією, клубами Ла Ліги – Валенсією та Вільяреалом. Ба більше, ці поєдинки будуть транслюватися по телебаченню, й всі зароблені кошти Карпати передадуть ЗСУ”, – зазначив Маркевич.

На запитання чим можна пояснити таку нерішучість профільного Mіністерства, головний тренер “Карпат” відповів:

“Тим, що за кордон мають право виїжджати тільки клуби УПЛ. Ніби ті хлопці, які грають у Першій лізі – не українці. Тим паче, що ми даємо гарантії, що всі футболісти Карпат повернуться на Батьківщину. Зрештою, Карпати, які лідирують в Першій лізі, зараз успішно проходять атестацію, необхідну для виступів у Прем’єр-лізі.”

Також Маркевич додав, що ФК вже проплатив авіаквитки на 9 лютого до Валенсії, забронював готель: “Проте організатори турніру не можуть чекати до останнього дня, їм вже потрібна конкретика: приїдуть Карпати чи ні. Думаю, що в нас в запасі ще є 3-4 дні. Дуже сподіваюся, що здоровий глузд таки візьме гору.”

Нагадаємо, що “Карпатам”  Мінмолодьспорту відмовило у виїзді за кордон. Однак, попри заборону львів’яни все ж таки зможуть вирушити до Іспанії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews