Комунальні підприємства «Львівтеплоенерго» та «Агенція ресурсів ЛМР» судились через борг за тепло

23.01.2024 21:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Господарський суд Львівської області стягнув з «Агенції ресурсів Львівської міської ради» понад 123 тисячі гривень боргу за позовом ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з рішення суду, опублікованого в Єдиному державному реєстрі. Причиною позову стала несплата боргу за рахунками за теплопостачання. Обидва підприємства є комунальними та належать Львівській міській раді.

У листопаді 2015 р. «Львівтеплоенерго» та «Агенція ресурсів ЛМР» підписали угоду про теплопостачання приміщень за адресою пл. Галицька, 15. У жовтні 2023 року «Львівтеплоенерго» подало позов до Господарського суду Львівської області, у якому вимагало стягнути з «Агенції ресурсів ЛМР» борг за теплопостачання. За словами позивача, протягом понад пів року, а саме з 1 травня 2022 р. по 31 січня 2023 р. підприємство-відповідач не сплачувало рахунків за приєднане теплове навантаження та спожите тепло. За цей період утворилася заборгованість — 123 437 грн.

На судове засідання жоден представник ЛКП «Агенція ресурсів ЛМР» не з’явився. Також підприємство не надало жодних аргументів на свій захист.

16 січня 2024 року, суддя Господарського суду Львівської області Роман Крупник вирішив повністю задовольнити позов ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Таким чином, ЛКП «Агенція ресурсів ЛМР» зобов’язали погасити борг у розмірі 123 437 грн, а також сплатити 2684 грн судового збору.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews