На Львівщині прикордонники затримали волинянина, підозрюваного у переправленні ухилянтів за кордон

24.01.2024 08:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівські прикордонники спільно із правоохоронцями затримали мешканця Волині, якого підозрюють у переправленні за кордон військовозобов’язаних чоловіків. "Послуги" коштували 2200 доларів США.

Про це повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Правоохоронці з'ясували, що 21-річний мешканець Волині погодився організувати трансфер для чоловіка призовного віку, який мав намір ухилитися від мобілізації. Свої послуги він оцінив у 2200 доларів США.

"Для реалізації свого задуму провідник заздалегідь спланував маршрут, однак досягнути місця призначення мандрівникам так і не вдалось. У ході проведення спільних перевірчих заходів переправника з "клієнтом" затримали після дачі останнім завдатку за незаконний трансфер", — йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон України. Санкція статті — ув’язнення на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews