На Львівщині працює лише кожен четвертий валідатор: перевізник хитрує?

24.01.2024 21:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В одного з приватних перевізників Львівщини з 24 встановлених валідаторів на звʼязку та мають відкриту зміну лише 6.

Про це повідомляє Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology.

Керівник ПП “Тур-Авто” Роман Думич опублікував декілька відео, де зображено валідатори, які начебто “непрацють/заглючили” з вини оператора.

На одне з таких відео дали офіційну відповідь.

“Звісно на конструктивні зауваження роботи системи ми реагуємо, але в цій ситуації показовим є кількість обладнання, яке працює у цього перевізника, який обслуговує маршрути Турківського напрямку“, – зазначили у дописі.

Станом на 24 січня по підприємству ПП “ТУР-АВТО” було вставновлено 24 валідатори. Однак включено онлайн згідно системи онлайн моніторингу “RSCore” 14 валідаторів, 16 машин включено на протязі 12 годин. А головне – відкритих змін згідно даних програмного комплексу “О-сіті” лише 6.

“Така ситуація унеможливлює багатьом пасажирам Турківського напрямку Львівської області користуватись безконтактною форою оплати. Тому просимо приватного перевізника забезпечити включення та повноцінну роботу обладнання, яке йому встановили, і повернутися до конструктивної роботи”, – підсумували у повідомленні.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews