У Червонограді вибухнула граната. Є постраждалі

25.01.2024 13:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ймовірно чоловіки неналежно поводилися зі боєприпасом

У Червонограді двоє чоловіків, віком 25 та 27 років, отримали поранення внаслідок вибуху ручної гранати. На місце вибуху прибули правоохоронці, постраждалих госпіталізували до лікарні. Про нещасний випадок повідомила пресслужба поліції Львівської області у четвер, 25 січня.

За даними правоохоронців, близько 6:30 ранку четверга, 25 січня, у Червонограді неподалік кладовища пролунав вибух. Коли правоохоронці прибули на місце події, то виявили, двох поранених чоловіків віком 25 та 27 років. Обох постраждалих госпіталізували. За словами потерпілих вони знайшли гранату.

“Попередньо встановлено, що вибух стався внаслідок необережного поводження чоловіків з ручною гранатою, яку, за їх словами, вони знайшли”, — додали у поліції. Поліцейські встановили, що вибухнула ручна граната.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом неналежного зберігання бойових припасів. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження боєприпасу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews