На Львівщині правоохоронці затримали чоловіків, підозрюваних у вимаганні 100 тисяч гривень із підприємця

25.01.2024 21:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині поліція затримала чоловіків, яких підозрюють у вимаганні 100 тисяч гривень із підприємця.За даними правоохоронців, у разі несплати грошей підприємцю погрожували "завдати моральних страждань і знищити майно чоловіка і його рідних".

Про це повідомили у пресслужбі департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

"За даними оперативників Управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції, група осіб — так звані "смотрящі" за містами Трускавець, Борислав та Стебник, залякуванням і погрозами змушували місцевих підприємців сплачувати їм надумані борги. В такий спосіб раніше засуджені покращували своє матеріальне становище", — йдеться у повідомленні.

В одного з підприємців чоловіки вимагали 100 тисяч гривень. За відсутності всієї суми, підприємець віддавав "борг" частинами. Вчора, 24 січня, в Трускавці оперативники УСР затримали двох чоловіків під час отримання 40 тисяч гривень – частини вигаданого боргу.

Обидвох чоловіків затримали. Їм повідомили про підозру у вимаганні й наразі обирають запобіжні заходи. Санкція статті — до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews