На Львівщині школярі виготовляють окопні свічки

25.01.2024 22:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Діти зі Стрийщини та Яворівщини вже відправили понад 1,5 тис свічок та 1,9 тис розпалювачів.

Молодь села Глиниці щоденно збирається у Народному домі та виготовляє окопні свічки для військовослужбовців. Минулого тижня відправили на передову близько 300 окопних свічок, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Цього тижня, діти вже підготували до заливу понад 300 свічок. Загалом молодь передала українським військовослужбовцям близько 1000 окопних свічок. Крім цього,  юні волонтери розпочали плести маскувальні сітки для ЗСУ.

В Народному домі села Тернопілля Тростянецької громади працює «Майстерня тепла». Місцеві діти займаються виготовленням окопних свічок та розпалювачів для наших захисників.

Сьогодні вже 146 окопних свічок та близько 1900 штук розпалювачів відправили до наших захисників.

«Щиро дякуємо діткам за таку потрібну працю. Дякуємо кожному, хто долучився до цього благородного діла! Наша підтримка – найкращий спосіб показати воїнам, що ми пам’ятаємо про них, особливо у цю холодну пору», – зазначають у Стрийській РВА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews