Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

У львівському транспорті працюватимуть таємні контролери

31.01.2024 17:24   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Робота таких контролерів забезпечить покращення якості обслуговування, комфорту та безпеки для пасажирів

Про це йдеться на facebook-сторінці ЛеоКарт, передає "Еспресо.Захід". 

Як зазначають у дописі, у Львові фіксують численні скарги від пасажирів про порушення щодо оплати проїзду зі сторони водіїв – вони не видають квитки, або ж видають старі чи недійсні квитки, а пасажири натомість отримують штраф. Відтак, аби покращити якість перевезення з січня у транспорті під виглядом звичайних пасажирів працюють контролери. 

"Таємні контролери – це залучені до "секретної місії" працівники відділу контролю підприємства, головним завданням яких є документування порушень з боку водіїв та пасажирів", – йдеться у повідомленні. 

Як зазначають у дописі, робота таких контролерів забезпечить покращення якості обслуговування, комфорту та безпеки для пасажирів

"Таємні пасажири" не просто фіксують порушення водіїв, вся зібрана інформація передається для реагування спершу перевізникам для проведення відповідної роботи з водіями, а далі – в управління транспорту та департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради – для забезпечення контролю за усуненням зловживань", – зауважують у ЛеоКарт. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews