Депутати Сокільницької громади отримали повістки під час сесії

02.02.2024 12:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Обранці, які були відсутні під час сесії, погодилися уточнити свої дані.

У понеділок, 29 січня, у Сокільницькій сільській раді пройшла 58-ма позачергова сесія, під час якої троє депутатів отримали повістки.

Інформацію про це підтвердила інспекторка з військового обліку Сокільницької сільради Людмила Клюфас у коментарі LVIV.MEDIA. Відео із зали засідань опублікували 30 січня на YouTube-каналі Сокільницької ТГ.

На оприлюдненому відео видно, як інспекторка з військового обліку Людмила Клюфас наприкінці сесії повідомила депутатам про вручення повісток. Вона зазначила, що повістки вручають добровільно, тож охочі можуть підійти до неї та забрати повістку. “Вас викликають для звірки облікових військових даних. Ви маєте право не підписуватися, але у вас є обов’язок перед державою”, — заявила депутатам інспекторка з військового обліку Сокільницької сільради.

За словами голови Сокільницької громади Тараса Сулимка, щонайменше троє депутатів погодилися уточнити свої дані. Йдеться про Володимира Бордуна, Романа Марка та Юрія Полуситка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews