У Львові невідомий чоловік згорів у будинку

02.02.2024 14:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Особу загиблого та причини пожежі встановлюють рятувальники.

У Сихівському районі Львова сталася пожежа в покинутій будівлі. Під час гасіння вогню рятувальники виявили там тіло чоловіка, який загинув у пожежі. Особу загиблого встановлюють, повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області у п’ятницю, 2 лютого.

За даними рятувальників, пожежа сталася вночі 2 лютого. Близько 1:20 на гарячу лінію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пимоненка 32, що у Сихівському районі Львова, загорілася будівля. Горіла покинута одноповерхова цегляна споруда. За кілька хвилин до будівлі прибули пожежники та почали гасити полум’я. Під час гасіння рятувальники виявили у будівлі тіло невідомого чоловіка, який загинув під час пожежі.

За 15 хвилин пожежу локалізували, а близько 1:40 рятувальникам вдалося повністю загасити вогонь. Пожежа знищила перекриття будівлі, причина загорання невідома. Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого чоловіка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews