На Львівщині в озері потонула жінка

05.02.2024 11:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Трагедія сталася на території відпочинкового комплексу “Шепільська”, що неподалік Національного природного парку “Сколівські Бескиди”.

Вночі на понеділок, 5 лютого, в озері відпочинкового комплексу на Львівщині втонула жінка. Тіло потопельниці вже передали правоохоронцям, наразі вони встановлюють особу загиблої.

Про це повідомляє видання LVIV.MEDIA з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах. Відомо, що нещасний випадок стався на території відпочинкового комплексу “Шепільська”, що неподалік Національного природного парку “Сколівські Бескиди”.

Тіло виявили близько 01:15 ночі в озері на території відпочинкового комплексу. На місце одразу викликали рятувальників, які й дістали тіло жінки на берег. Особа загиблої ще не встановлена, над цим працюють правоохоронці.

Журналісти LVIV.MEDIA намагалися телефоном отримати коментар щодо цього нещасного випадку від адміністраторів відпочинкового комплексу “Шепільська“, проте вони відмовилися.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews