Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

Скандальний нардеп зі Львова від Слуги народу влаштував конфлікт через евакуйоване авто

06.02.2024 19:02   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Про це повідомив журналіст, громадський діяч Константин Андрюк.

“Що міг і мав зробити нардеп Камельчук, як порядний, совісний та вихований народний обранець?
Та спокійно сплатити штраф, забрати авто та ще раз почитати ПДР. Все це відібрало би у нього аж 40 хвилин”, – йдеться у повідомленні.

null
скріншот

Але ж ні, нардеп поїхав на штрафмайданчик, де стояло його авто, та заблокував проїзд всім евакуаторам. Камельчук зупинив рух усієї евакуації, провівши там кілька годин.

Народний обранець розповідав на штрафмайданчику, що "його евакуював “неправильний” евакуатор, і що це евакуатор неправильно сертифікований. І, мовляв, цей евакуатор не мав права евакуйовувати його авто, яке стояло в 2 см, від виїзду з прилеглої території".

Що цікаво, це не перший скандал Камельчука.  У червні 2021 року Юрій Камельчук вже потрапив у гучний скандал зі незнанням ПДР. Він нападав на журналіста, розмахував посвідкою нардепа, наступного дня публікував допису у Facebook, а ще через день – писав спростування та обіцяв виправитися.

“Минуло 2.5 років!

Ось чим займається народний депутат Юрій Камельчук у час повномасштабної війни України проти росії. І ось які “висновки” Камельчук зробив від червня 2021″, – підсумував Андрюк.

До слова, сам Камельчук вирішив вибачитися за курйозну ситуацію у соцмережах. Каже, що сплатив штраф, пройде із дружиною приватні курси з водіння і зробив благодійні внески.

null
скріншот

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews