Центр кардіохірургії лікарні святого Миколая у Львові отримав обладнання для порятунку діток

06.02.2024 19:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Його передали благодійники. Вартість спеціалізованого обладнання – 2,5 млн грн.

Вкрай потрібне обладнання для порятунку дитячих сердець отримав Центр кардіохірургії лікарні святого Миколая Першого медичного обладнання Львова. Його передали благодійники. Вартість спеціалізованого обладнання – 2,5 млн грн.

«Наші добрі друзі Credit Agricole Ukraine передали нашому Центру кардіохірургії допомогу на суму 2,5 млн грн. Добру справу вдалося реалізувати за підтримки благодійного фонду Твоя опора. Дякуємо благодійникам за підтримку та постійну допомогу, і спільними зусиллями продовжуємо рятувати життя маленьких українців», - зазначають у дитячій лікарні святого Миколая Першого медичного обладнання Львова.

Серед придбаного обладнання – спеціальні шприцеві насоси для введення ліків маленьким пацієнтам, особливо, у реанімації після виконання втручань; один монітор NIRS для відстеження споживання кисню тканинами організму під час операції; лампа фототерапії, що допомагає лікувати жовтяницю в новонароджених.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews