Двоє паралімпійців зі Львівщини вибороли вісім медалей Кубка світу з лижних гонок та біатлону

07.02.2024 23:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В Італії відбулися два етапи Кубка світу з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Паралімпійці зі Львівщини Павло Баль та Василь Кравчук на двох вибороли вісім медалей: 2 золоті, 4 срібні та 2 бронзові.

Як повідомили на Facebook-сторінці Управління молоді та спорту Львівської ОВА, з 24 до 28 січня параатлети змагалися в Тоблах, а з 31 січня до 4 лютого – в Мартелі в Італії. На першому етапі Кубка світу чотири медалі здобув Павло Баль, а на другому — дві медалі отримав Василь Кравчук, а ще дві Павло Баль.

"За першість боролися представники України, Польщі, Казахстану, Грузії, Іспанії, Італії, Канади, Бразилії, Кореї, США, Японії та Швеції. Спортсмени зі Львівщини Павло Баль та Василь Кравчук на двох вибороли вісім медалей, з яких 2 золоті, 4 срібні та 2 бронзові", – каже керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Обидва лижники є представниками Львівського обласного центру "Інваспорт". Павло Баль тренується під керівництвом Богдана Добранського, а Василь Кравчук – Володимира Любіжаніна.

Авторка: Яна Домбровська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews