Співробітника Львівського медуніверситету Сергія Кирилюка призначили головою Синодального управління медичного капеланства ПЦУ

08.02.2024 13:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Рішенням Синоду Української Православної Церкви (Православної Церкви України) головою Синодального управління медичного капеланства ПЦУ призначений протоієрей Сергій Кирилюк, клірик Львівсько-Сокальської єпархії, кандидат медичних наук.

Про це повідомляє Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького.

Протоієрей Сергій Дмитрієв виконував обов’язки голови Синодального управління медичного капеланства ПЦУ

Рішення було прийняте під час чергового засідання Священного Синоду 2 лютого у Києві.

“Священник ПЦУ Сергій Кирилюк є доцентом кафедри психіатрії та психотерапії ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Він є лікарем-психіатром, психотерапевтом, психоаналітиком, а також психотерапевтом Української спілки психотерапевтів, груповим та індивідуальним психоаналітиком, супервізором психотерапії залежностей.

Вітаємо о. Сергія Кирилюка з новим призначенням та бажаємо йому Божого благословення, наснаги та мудрості для розвитку медичного капеланства в Україні!” – зазначили у дописі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews