Вчора в бою загинув пілот Повітряних Сил Владислав Риков

08.02.2024 14:12   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У середу, 7 лютого, загинув український пілот Владислав Риков, на рахунку якого 385 бойових вильотів. У нього залишилась маленька донька.

Про це повідомив у Facebook пілот Ростислав Лазаренко.

«Вчора мені вирвали серце. 07.02.2024 під час виконання бойового завдання загинув мій бойовий братик, член нашої бойової сімʼї, мій заступник — Владислав Риков», — написав він.

Лазаренко розповів, що на рахунку Рикова 385 бойових вильотів — це був найкращий льотчик і командир, якого він знав.

За словами військового, Риков прикривав його спину з початку повномасштабної війни «як на землі, та і в повітрі, підготував велику кількість як бойових ведених, так і ведучих».

«Для мене це надзвичайно тяжка втрата, так як за цих майже два роки війни, Влад завжди був поруч і всі проблеми ми вирішували разом», — додав він.

Лазаренко заявив, що Рикова мало хто знав, але його історію він розповість згодом, «бо про таких людей потрібно знати і памʼятати — він віддав життя за наші життя, за нашу свободу і за нашу Україну».

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews