Найскромніші у Ратуші. Хто з депутатів у Львівській міськраді заробив найменше у 2022 році

09.02.2024 18:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

З усіх 64 депутатів Львівської міської ради журналісти вибрали десятьох, які заробили у 2022 році найменше. У списку із найменшими доходами четверо з ЄС, по двоє із “Самопомочі” та “Варти”, одна депутатка з “Голосу” та один зі “Свободи”. Один із депутатів у 2022 році не заробив жодної копійки.

Варто зазначити, що майновий і фінансовий стан депутатів та членів їх родин (які зазначені в деклараціях) з того часу міг змінитись. Нові декларації за 2023 рік будуть доступними уже навесні цього року, пише LVIV.MEDIA.

Роман Дуда

null

Найбагатшим серед найскромніших депутатів міської ради став член фракції “Європейська Солідарність” Роман Дуда. Згідно з поданою декларацією, він заробив 168,3 тис. грн займаючись бізнесом пов’язаним із комплексним обслуговуванням багатоквартирних будинків. Дуда мав одну квартиру (60,9 кв.м) і один будинок (234 кв.м) у спільній власності зі батьком. Також депутат володів двома земельними ділянками і одним нежитловим приміщенням, знову ж таки, спільно зі своїм батьком.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews