У Львові на мітингу Садовому нагадали про витрати на таксі і війну

11.02.2024 19:47   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Цієї дощової суботи, під стінами львівської Ратуші вкотре зібрались небайдужі активісти, що бажали налагодити діалог з міською владою.

Учасники мітингу намагались привернути увагу чиновників та мера міста до питань забезпечення військовослужбовців.

Про це інформує "Бомок".

null
Фото з відкритих джерел


Основна вимога учасників акції протесту – закласти гарантовані 20% міського бюджету на безпосередню допомогу ЗСУ та іншим підрозділам Сил оборони.

Люди втомлені байдужістю та безвідповідальністю влади, обурені ставленням міського голови Андрія Садового, котрий неодноразово обіцяв підтримати будь-яку акцію, присвячену забезпеченню потреб війська. І допоки підтримка та забезпечення війська буде лише завданням небайдужих, допоки влада не усвідомить, що від неї залежить забезпечення підрозділів – нам буде вкрай важко досягти перемоги.

Цього тижня розголосу набули нові факти необґрунтованих витрат “Комфортні поїздки чиновників Андрія Садового за кошти з міської казни”.

null
Фото з відкритих джерел

До мінгуючих принесло діючого депутата з 2006 року від почергово «Пори», «Удару», БПП і Європейської солідарності.

null
Фото з відкритих джерел

Що вийшло зі спілкування зафіксував Telegram-канал “Формула Радика”.

“Мітинг проти непотрібних витрат міської ради. Прийшов депутат Петро Адамик, пообіцяв більше не балотуватися, сказав, що задачі йому можуть ставити лише ті, хто за нього голосував, загалом засмутився“, – йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews