Львівський Superhumans Center підписав угоду з Міністерством охорони здоров’я

14.02.2024 10:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Міністерство охорони здоров’я та Superhumans Center підписали угоду, покликану збільшити кількість важливих проєктів для реабілітації людей, що постраждали внаслідок війни, доступності та якості послуг протезування, включаючи високотехнологічні медичні послуги, повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Підписана угода про:

  1. розвиток та підтримку розгалуженої мережі надання послуг з реабілітації та протезування;
  2. підвищення якості та доступності спеціальної медичної допомоги, включаючи послуги з протезування
  3. практичне впровадження сучасних підходів до протезування, реконструктивної хірургії, психологічної підтримки та реабілітації та інших;
  4. видів медичних та реабілітаційних послуг;
  5. мультидисциплінарний підхід до лікування пацієнтів, зокрема пацієнтів, які втратили кінцівки

В межах угоди сторони будуть проводити спеціальні консультації із залученням кваліфікованих спеціалістів та експертів, організовувати та проводити спільні заходи, зустрічі з органами іноземних держав і міжнародних організацій з метою розширення мережі центрів надання послуг з реабілітації та протезування.

На Львівщині урочисто відкрили першу чергу новітнього Superhumans Center у квітні 2022 року. Це всеукраїнський центр з протезування та реабілітації постраждалих внаслідок повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Клініка спеціалізується на протезуванні, реабілітації, реконструктивній хірургії та лікуванні посттравматичних розладів, як військових, так і цивільних. У центрі виконуватимуть протезування різної складності, використовуючи німецьке обладнання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews