На Львівщині конфіскували майже 2 га землі у громадянина Росії

16.02.2024 07:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Дрогобицька окружна прокуратура конфіскувала чотири земельні ділянки, які перебували у власності громадянина Росії Зіновія Терлецького.

Як повідомляє Львівська обласна прокуратура, у власність держави повинні були забрані чотири ділянки землі загальною площею 1, 9 га, розташовані на території Бистрицької сільської ради Дрогобицького району.

Слідство встановило, що громадянин країни-агресора отримав ці земельні ділянки у спадщину. Після того, як він набув прав власності на цю землю, чоловік передав їх в оренду місцевому підприємству, за що отримував плату.

Згідно із законодавством, Зіновій Терлецький мав право протягом 30 днів подати апеляційну скаргу на це рішення, але, судячи з відсутності інформації про це у судовому реєстрі, цим шансом не скористався. Тепер ці ділянки повернули у державну власність, відповідні відомості внесено в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

Нагадаємо, раніше у громадян Росії конфіскували понад 4 га землі на Львівщині. Їхню вартість оцінюють більш ніж у 10 млн грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews