Львів'яни вкотре прийшли до Садового з вимогою зупинити витрачати кошти громади на непотрібні забаганки

17.02.2024 19:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Незважаючи на сонячну погоду учасники акцію були налаштовані рішуче – на фронті ситуація складна як ніколи, однак у Львові влада міста продовжує робити вигляд наче усе гаразд і чекає весни. Присутні волонтери, активісти та родичі захисників знову закликали чиновників ЛМР та особисто Андрія Садового нарешті відкрити очі і почати діяти задля перемоги.

Учасники мітингу вчергове перерахували ряд закупівель ЛМР, на котрі зараз витрачаються сотні тисяч й мільйони гривень – в той час коли на фронті захисники страждають та потребують зброї для знищення ворога.

Дісталось і депутатам міськради – схвально перераховують десятки і сотні мільйонів гривень для збільшення статутних фондів ЛКП, закривають очі на неадекватно високі зарплати керівників тих таки ЛКП і департаментів міськради, геть забули про свою контролюючу функцію і просто споглядають, як Садовий замість господарки займається політикою. Не оминули увагою активісти і декларації чиновників міськради та загальновідомий факт про перебування дітей Садового закордном.

Учасники акції знову закликали правоохоронців нарешті звернути увагу на дії чиновників ЛМР і запевнили – будуть збиратись доти, допоки Андрій Іванович не дослухається і не зафіксує обов’язкову витрату 20% бюджету на потреби оборонців.

Нагадємо, загальний обсяг бюджету-2023 Львова – майже 16 мільярдів гривень, які витратили на освіту, культуру, молодь та спорт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews