Центр Superhumans застрахувався від ракетних обстрілів на 25 млн доларів

19.02.2024 12:20   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Superhumans Center отримав від потужного партнера із США, Урядового агентства з міжнародного розвитку U.S. International Development Finance Corporation, страхування від політичних ризиків на $25 млн.

Центр реабілітації Superhumans отримав від американських партнерів страхові гарантії на 25 млн доларів. У випадку руйнування будівлі через ракетний обстріл, страхування покриє відновлення центру, повідомили в Superhumans.

Відтепер центр Superhumans застрахований від воєнно-політичних ризиків. Як повідомили LVIV.MEDIA у пресслужбі реабілітаційного центру, йдеться про ймовірні руйнування будівлі внаслідок ракетних обстрілів. За словами співзасновника Superhumans Філіппа Грушка, страхування, що отримав Superhumans від Агентства США із міжнародного розвитку (DFC), надасть гарантію безпеки для донорів центру:

“Для наших партнерів, донорів та пацієнтів це знакова подія, що демонструє, що в Україні, що воює, можливо убезпечити свої інвестиції, отже і вкладатися у відновлення не чекаючи закінчення війни. Пишаємося можливістю стати першими у такій важливій для України ініціативі та із таким надійним партнером” — розповів Філіп Грушко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews