На Львівщині розшукують зниклого 42-річного колишнього військовослужбовця

23.02.2024 23:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Поліція Червонограда на Львівщині розшукує безвісти зниклого 42-річного Олега Рябого, колишнього військовослужбовця, учасника бойових дій. Про це повідомили у Червоноградському районному відділі поліції.

Чоловік 19 лютого о 16:00 вийшов із дому та не повернувся. Досі його місце перебування невідоме. Зв'язок з ним відсутній.

Зріст зниклого — 182 см. Він худорлявої статури, має обличчя овальної форми, темне волосся та коротку стрижку. У поліції зазначають, що особливих прикмет чоловік не має.

Зниклий був одягнений у чорну пухову куртку і тактичні чорні штани M-tac. Колишній військовослужбовець, учасник бойових дій. Раніше не зникав.

У поліції просять усіх, хто має інформацію про місце перебування зниклого, повідомити в Червоноградський районний відділ поліції за адресою: Червоноград, вул. Св. Володимира, 8а або за тел. 102.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews