Львів'яни прийшли під Ратушу пікетувати Садового і його дружину

24.02.2024 21:57   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Суботнього ранку, під стінами міської Ратуші, вкотре зібрались активісти, які вимагають збільшення фінансування війська з міського бюджету. Попри всі очікування, влада міста вчергове відмовилась йти на діалог задля вирішення даного питання.

Учасників акції протесту уже не перший місяць вимагають – закласти гарантовані 20% міського бюджету на безпосередню допомогу ЗСУ та іншим підрозділам Сил оборони.

Хода активістів пройшла центральними вулицями міста, аби привернути увагу громади до байдужості влади, пізніше завершили акцію під стінами Львівської опери.

24 лютого, рівно через два роки після початку повномасштабного вторгнення, люди втомлені байдужістю влади, яка не хоче помічати проблеми війська, яке постійно потребує забезпечення. В той час, як податки міста втрачаються на оплату премій та численних відряджень чиновників, наші воїни потерпають від нестачі навіть найважливіших речей. Мер міста Андрій Садовий вкотре проігнорував мирну акцію протесту, продемонструвавши, що думка громади, її потреби та запити – для нього лише порожній звук.

З цікавого на мітингу було те, що протестувальники звернули увагу на постать Катерини Кіт-Садовоі. Дружини мера, відомої своїми релігійними снами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews