ПолітСуєта на Львівщині

26.02.2024 10:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Цей тиждень, як і більшість у львівській політиці пройшов цікаво для політиків. Не вірите?

Почитайте новини Тернопільщини. Ску-ка!

Сусіди заводяться лише на чужі вкиди і призначення парашутистів. Цього разу обговорювали з нами по коридорах/чатиках ймовірне призначення першого зама львівського губера головною жабою тернопільського болота.

У Львові всі експертно повелися на плітки і навіть «достеменно» з джерел пророкували Андрію Годику негайно посаду в прокуратурі. А могли ж написати, у світлі останніх подій на кордоні, що звільняють його, бо теща – полька. Andrzej Godyk, kurwa…

Не догадались. Не та була задача. Дивно, як цього не зробив колишній молодий регіонал, а зараз трохи потасканий Іван Спринський з-за кордону. У нього фантазії точно не бракує. Своїми «наїздами» на родину Козицьких чи на «Родинну ковбаску» він додає сміху в унилій суєтній псевдополітиці Лємберга.

Занервував тільки колишній воєнком області Тіщенко, який хоче скласти мандата і піти з кінцями в бізнес. Зденервувався, бо асоціації ніби то, очевидні. Але полковник майже ні причьом.

Ну не міг він довічно тримати Чубатого на довольствії, після того як видьорнув його з криваваї кухні ЗСУ в кухню ТЦК до себе, де той завідував медіаактивністю. Хоча «ми відповідальні, за тих, кого приручили». Чи не так?

А от чому колишній регіонал наїхав на імперію колишнього головного рига Львова Барана, то є тайна. Може блогер став веганом, а може, що логічніше, хотів дьорганням за косички нового воєнкома заставити того накласти в труси зі страху ковбаси/ А от тут питання, хто злив Вані інфу? Той хто мав доступ до неї і до Вані.

Перейдем до культури.

До її Палацу. Всевміючий Візьняк пішов. Була спроба через, увага, «рішеннятрудовогоколективу» поставити людину Синютки Лабецького. Там є цікаві підписи, смачні, як «Файні льоди». Але активно включився «Голос» і відкусив поки що цей обʼєкт. Була задіяна важка артилерія типу нардепа Рущишина. А нардепи ЄС були зайняті чимось важливим. Але боротьба за керівництво обʼєктами обласної комунальної власності триває. Будинок вчителя пробують віддати Малій академії наук. Для поборення чималого авторитету старого Парубія, ввели в бій вічного Юхновського. Оскільки друг-майданівець Пісний усоп, то шанси в керівника освіти Паски для реорганізації є чималі. Але связі ще є, то подивимось.

Медицина.

Садовий, тобто його медичний наперсник Олег Самчук, почув силу й поліз забирати приміщення в Екстреної медицини. Нарвався на медійні втрати і трохи присох. Попереджали ж Андрія Васька люди, які працювали з мером, що не можна вірити словам. Ну поки не катастрофічно. Досвід.

У політикумі і менеджементі Львова мало знайдеться досвідчених людей, яких не найопував Андрій Іванович.

Економіка.

АІСу цей тиждень не задався, доля !Фесту загалу відома. Визнали і відшкодують несплачені податки. Чи у повному обсязі? Риторично.

Та це півбіди, а от обшуки на «Львівводоканалі» це може бути серйозно. Відстороненням директора підприємства Ваньковича не завершиться. Правоохоронці встановили, що різниця закупівлі обладнання ТОВ «ЕТА» у постачальників та продажу на ЛМКП «Львівводоканал» – близько 11 млн грн.

Під час обшуків правоохоронці вилучили документи, які підтверджують факти махінацій. Дмитро Ванькович задекларував майже 1 млн зарплатні та понад 172 тис. грн прибутку від надання майна в оренду.

А також понад 11 тис. процентів від банківських вкладів. На банківських рахунках директора “Львівводоканалу” є майже 95 тис. доларів США, понад 250 тис. грн, 6 тис. 950 євро та 3 тис. 258 польських злотих.

Також він тримає 105 тис. доларів та 350 тис. гривень готівкою. Ванькович позичив своїй же ж фірмі ТзОВ “Агро-простір” 2 млн 233 тис. грн, а ще 700 тис. доларів Сергієві Чепишку. У власності директора “Львівводоканалу” є три земельні ділянки, квартира, гараж, два офіси у Львові, комплекс корівників на Тернопільщині.

У людей в погонах є питання. Що там на родині значиться. І чи є родиною новий т.в.о директора Палацу Мистецтв з таким ж прізвищем? І основне, нафіга тобі, чоловіче, корівник?) На Тернопільщині. Пане Годик, подумайте, може киньтеся ви того ровера і таки на нову корову? Група товаришів

Олег Радик

Джерело


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews