Львів’янин побив матір однокласника свого сина

29.02.2024 10:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік прийшов напідпитку до дому однокласника свого сина, щоб розібратись в конфлікті, який виник між двома школярами. Під час з’ясування обставин дитячого конфлікту, нападник не стримав агресії й побив матір сина однокласника. Жінка отримала чисельні тілесні ушкодження, зокрема розрив селезінки.

Як стало відомо LVIV.MEDIA вранці 16 грудня 2022 року, засуджений повернувся додому від друга напідпитку. Вдома дружина розповіла йому, що сина вчергове образили у школі. Чоловік вирішив розібратись в конфлікті школярів і одразу ж пішов до однокласника сина, де його зустріла матір школяра. Між ними почалась сварка, під час якої чоловік не стримав агресії, схопив постраждалу за волосся і почав бити. На крик жінки прибігли сусіди, які зупинили нападника, викликали поліцію та швидку допомогу.

Під час огляду у лікарні у потерпілої спершу не виявили тріщини у селезінці. Проте наступного дня їй стало значно гірше, і вона знову поїхала у лікарню. Там її терміново госпіталізували та невідкладно прооперували, видаливши частину селезінки. Після цього вона провела два дні у реанімації та ще п’ять днів у лікарні.

На суді нападник частково визнав свою провину і пояснив, не хотів бити жінку, це сталося під впливом емоцій. Підсудний просив кваліфікувати його дії як завдання тяжких тілесних ушкоджень з необережності. Втім Залізничний районний суд Львова визнав його винним в умисному тяжкому тілесному ушкодженні та виніс вирок про позбавлення волі на сім років. Також нападник має сплатити потерпілій 160 тисяч гривень компенсації за заподіяну моральну шкоду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews