На Львівщині ще на місяць продовжили зижку 50% на проїзд у маршрутках

01.03.2024 16:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Усі пасажири приміських та міжміських автобусів Львівської області під час безконтактної оплати проїзду карткою Visa до 1 квітня платитимуть лише півціни.

Про це повідомляє “Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology”.

«Щоб зекономити з е-квитком пасажиру достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (або іншим ґаджетом із підтримкою безконтактної оплати) через валідатор, а система автоматично врахує 50%-ву знижку. Важливо не забути зафіксувати місце висадки – повторно прикласти картку до валідатора при виході (в області діє різна тарифна сітка, тому система списує кошти за відстань)», – йдеться в повідомленні.

До слова, однією банківською карткою (або іншим пристроєм з функцією NFC) можна оплатити проїзд лише для одного пасажира.

“Якщо ж у пасажирів є запитання чи зауваження щодо роботи системи, звертайтеся на Гарячу лінію: 0 800 300 844”, – зазначили у компанії.

Нагадаємо, запровадження е-квитка на Львівщині реалізовують в межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП “Smart Ticket Technology” та за підтримки міжнародної компанії платіжних технологій Visa.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews