Львів'яни знову пікетують Садового

02.03.2024 22:12   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Другого дня весни у Львові кілька десятків волонтерів вчергове прийшли під вікна Андрія Садового вимагати зупинити витрачати кошти громади на непотрібні забаганки. Незважаючи на те, що акції відбуваються місяцями, влада міста вперто продовжує ігнорувати вимоги громади та належно реагувати на те, що в країні війна.

Присутні волонтери, активісти та родичі захисників знову закликали чиновників ЛМР та особисто Андрія Садового нарешті відкрити очі і почати діяти задля перемоги. Учасники мітингу вчергове перерахували ряд закупівель ЛМР, на котрі зараз витрачаються сотні тисяч й мільйони гривень – особливо наголошували на перекладанні бруківки, яке якраз розпочалось на площі Ринок.

Звернули увагу активісти і на те, як чиновники ратуші дбають про себе – численні відрядження закордон (в Японію і Корею зокрема), премії на сотні відсотків (особливо дісталось “першому після бургомістра” Андрію Москаленку з його зарплатою в 139 тисяч гривень за грудень). Справжнє ставлення Садового до громади та потреб воєнного часу видно і по реакції на мітинги – за понад 3 місяці “мер” жодного разу не вийшов до мітингарів, ігнорує всі запрошення на зустрічі і більше того – активісти передали через ЦНАП готові пропозиції, де в бюджеті віднайти 20% на потреби захисників, фактично зробили роботу чиновників – але навіть від такої пропозиції Садовий просто відмахнувся.

Учасники акції знову закликали правоохоронців нарешті звернути увагу на дії чиновників ЛМР і запевнили – будуть збиратись доти, допоки Андрій Іванович не дослухається і не зафіксує обов’язкову витрату 20% бюджету на потреби оборонців.

Також активісти нагадали Садовому і свиті дружбу з підсанкційним Фрідманом і проведення «Альфа джазу» за російські гроші.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews