Ексочільниці управління екології Львова Сладковій оголосили підозру

04.03.2024 18:55   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Заступниці директора департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Олександрі Сладковій повідомили про підозру у вчиненні злочину. Екскерівниці управління екології та природних ресурсів ЛМР інкримінують зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення.

Про одержання підозри посадовиця повідомила на Facebook-сторінці.

"Так буває, що приходить час, коли своє імʼя та професійні здобутки треба захищати у суді. В мене цей момент настав через 12 років після початку служби моєму найріднішому місту Львову. Є відчуття тривожності, але значно сильніше розуміння, що зробила все правильно і роботу буде захищено. Як колишньому керівнику управління екології мені оголосили підозру", — каже Олександра Сладкова.

Речниця Львівської обласної прокуратури Адріана Дмитренко підтвердила Суспільному те, що правоохоронці повідомили про підозру службовій особі Львівської міської ради. Втім, не назвала ім'я підозрюваної через таємницю слідства.

"Службовій особі Львівської міської ради повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 366 (Службове підроблення) та ч. 2 статті 364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем). Розслідування триває", — додає Адріана Дмитренко.

Наразі більше деталей справи не оприлюднюють.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews