Надіслала дані про розташування підрозділів ЗСУ: у Львові засудили жінку до шести років ув'язнення

04.03.2024 19:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Личаківський районний суд Львова оголосив вирок жінці, яка надіслала сестрі з РФ інформацію про розміщення підрозділів Збройних сил України. Її засудили до шести років ув'язнення.

Як повідомили у пресслужбі Личаківського суду м. Львова, після початку повномасштабного вторгнення жінка переїхала разом з родиною з окупованої території України до Львова.

22 жовтня 2022 року вона зробила скріншот у додатку "GoogleMaps" та позначила на карті локацію, де розташовуються підрозділи ЗСУ. Після цього поширила дані своїй сестрі, яка живе на території РФ. Згодом мешканка Росії надіслала скріншот військовослужбовцю ЗС РФ В. Снєговському. Ці дані були необхідні для завдання ракетних ударів по об’єкту.

Жінку визнали винною у несанкціонованому поширенні інформації про розміщення Збройних Сил України, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану. Їй обрали покарання — шість років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews