У Львові двох бойовиків терористичної організації ДНР заочно засудили до 15 років тюрми

06.03.2024 08:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові заочно засудили двох мешканців Донеччини, які воюють на боці РФ на Запорізькому та Донецькому напрямках. Їм призначили 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Як повідомили в СБУ у Львівській області, на бік РФ перейшли двоє мешканців Донеччини. Один з них з 2019 року "служить" в окремій артилерійській бригаді "Кальміус", яка підпорядковується Південному військовому округу РФ. Інший у травні 2022 року обійняв посаду начальника штабу 129 полку так званої "Народної міліції "ДНР". Бойовики воюють проти Сил оборони України та обстрілюють мирне населення Запорізької та Донецької областей.

Двох громадян України визнали винними у державній зраді, участі у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань. Їм заочно винесли вироки — 15 років ув'язнення з конфіскацією майна. Так як чоловіки перебувають на тимчасово окупованих територіях України, тривають комплексні заходи для притягнення їх до відповідальності.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews