У Львівському університеті чоловік напав на дівчину з бритвою

07.03.2024 08:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львівському національному університеті імені Івана Франка 39-річний чоловік напав у вбиральні на 20-річну студентку та погрожував їй бритвою. На крики про допомогу зреагував студент вишу. Він утримував нападника до приїзду поліції.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, інцидент трапився 5 березня близько 16:00. Тоді невідомий чоловік напав у вбиральні ЛНУ імені Івана Франка на 20-річну студентку. Погрожуючи небезпечною бритвою, він схопив дівчину за шию та почав її бити.

На крики студентки відреагував її одноліток, який проходив повз вбиральню університету. Він спробував затримати нападника, проте тому вдалося вибігти з приміщення.

"Втікаючи, на вулиці Гнатюка зловмисник напав на іншу жінку – 45-річну працівницю одного з магазинів. Як і в попередньому випадку, він схопив жертву за шию та погрожував їй бритвою", — йдеться у повідомленні поліції.

Цього разу студенту, який переслідував нападника, вдалося його затримати. З допомогою перехожих він утримував чоловіка до приїзду правоохоронців.

Поліцейські затримали чоловіка. Ним виявився 39-річний львів'янин. Слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Невдовзі суд обере чоловікові запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews