Кабмін погодив Христину Замулу новою радницею начальника Львівської ОВА

08.03.2024 20:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

8 березня Кабінет Міністрів України погодив призначення Христини Замули заступницею начальника Львівської ОВА Максима Козицького. Зараз посадовиця перебуває на посаді голови Львівської районної державної адміністрації.

Про призначення Христини Замули повідомив представник Кабінету міністрів України у Верховній раді України Тарас Мельничук.

“Погоджено звільнення Замули Христини Петрівни з посади голови Львівської районної державної адміністрації Львівської області та призначення її заступником голови Львівської обласної державної адміністрації“, — написав Тарас Мельничук.


39-річна Христина Замула — українська політикиня зі Львівщини. Від грудня 2019 року вона очолювала Кам'янка-Бузьку районну державну адміністрацію, а з лютого 2021 року — Львівську РДА. До цього була депутаткою Кам'янка-Бузької районної ради та Новояричівської селищної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews