Схопили Бога за пазуху: на посадовців Львівської міськради чекає суд

12.03.2024 18:55   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Посадові винесли на затвердження сесіі Львівської міської ради питання «Про затвердження детального плану території у районі вул. Тютюнників, вул. Генерала М. Тарнавського, вул. В. Кубійовича, пл. Василя Вишиваного».

Про це повідомила адвокатка Галина Янко.

“Щойно з Галицького районного суду міста Львова громадяни надіслали Ухвалу щодо бездіяльності правоохоронного органу в частині не внесення в ЄРДР Заяви про злочин щодо посадовців та депутатів Львівської міськоі ради котрі «лівачили» документи”, – йдеться у повідомленні.

Янко зазначила, що навіть юридичний департамент ЛМР визнав питання «Про затвердження детального плану території у районі вул. Тютюнників, вул. Генерала М. Тарнавського, вул. В. Кубійовича, пл. Василя Вишиваного» – незаконним.

“Однак, хтось собі вирішив, що схопив Бога за пазуху і на людей плювати, на Академію мистецтв, котрій в притул мають вліпити багатоповерхові свічки – плювати. Львівська обласна прокуратура, це не дуже добрий початок, що ви проігнорували Заяву людей. Можливо прокурору області це питання і не доповіли, тому публікую Ухвалу, щоб бачили всі“, – повідомила Янко.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews