На Львівщині жінка крала лампадки зі стел загиблих Героїв, щоб освітлювати квартиру

13.03.2024 07:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Сквері борців за незалежність України в Кам’янка-Бузькій невідома людина крала електричні свічки з-під стел Героїв. Правоохоронці розшукали зловмисницю — нею виявилася місцева мешканка. Вона крала лампадки, щоб освітлити свою квартиру, повідомила пресслужба Кам’янка-Бузької міської ради у вівторок, 12 березня.

Жінка викрала свічки з лампадок ще у лютому. Розшукати крадійку правоохоронці змогли завдяки записам з відеокамер, встановлених неподалік. Після затримання зловмисниця попросила вибачення та повернула вкрадене.

“Важко змиритись із нікчемністю та блюзнірством цього вчинку. Ця подія не лише обурлива, але й не припустима в наш час. Вандалізм у Сквері борців за незалежність України є не тільки порушенням закону, але й проявом зневаги до воїнів, які боронили нашу країну від окупантів”, — написали у Кам’янка-Бузькій міській раді.

За крадіжку свічок мешканку Кам’янка-Бузької судили. У постанові Кам`янка-Бузького районного суду, оприлюдненій в Державному судовому реєстрі 8 березня, йдеться, що зловмисниця викрала електричні свічки, щоб освітлити власну квартиру, бо їй відключили електроенергію. Зважаючи на те, що її дії не мали негативних наслідків для громадського порядку, жінку відпустили, обмежившись усним попередженням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews