Під Львовом в'язень організував поставки канабісу в колонію на 10 млн гривень

13.03.2024 18:51   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львівській області поліція викрила дві нарколабораторії та вилучила канабісу на 10 млн грн. Злочинна група займалася постачанням наркотику до Дрогобицької виправної колонії.

За даними правоохоронців, схему постачання наркотиків у колонію організував лідер злочинної групи, який перебуває за ґратами, пише Нацполіція.

До ведення наркобізнесу він залучив ряд "довірених" осіб як з-поміж утриманців пенітенціарної установи, так і з волі. Останні відповідали за формування "замовлень" та їх "перекиди" через охоронюваний периметр на територію тюрми. Безпосередньо один з учасників відповідав за функціонування нарколабораторій.

Правоохоронці встановили місце знаходження лабораторій – у двох приватних будинках у Львівському районі.

Операція проходила у два етапи.

На першому, 5 березня, поліцейські затримали двох фігурантів під час передачі чергової партії до колонії. Тоді їм та ще двом спільникам повідомили про підозри.

Після цього, 12 березня, знешкодили діяльність лабораторій та затримали учасника угруповання, відповідального за їх функціонування. При цьому поліцейські вилучили канабісу на 10 млн грн.

Наразі усі затримані знаходяться під вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews